Főoldal >> Katalógus Ma 2018. február. 22. csütörtök, Gerzson napja van.  
Menü
Bolt
Termék toplista
1. Keki galléros fiú body
2. Galléros fiú póló, zöld
3. Feliratos fehér body
4. Wellsoft gyermek kardigán, mogyoró
5. Wellsoft gyermek kardigán, barna
6. Vadmalacos hosszú ujjú fiú póló, zöld
7. Vadmalacos body
8. Vadmalac
9. Vaddisznó, 25 cm
10. Szarvasos body fehér
Üzletszabályzat
Üzletszabályzat
Általános szerződési feltételek

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.

A Vadaszbaba.hu a jelen ÁSZF rendelkezéseit, a forgalmazott termékek körét, vételárát, határidőket, stb. szabadon megváltoztathatja. A változás a Webáruházban történt megjelenés időpontjától hatályos. Bármely vásárlónak, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással. A változtatások a már létrejött szerződéseket (visszaigazolt megrendeléseket) nem érintik.

Az eladó minden termék esetében a Vadászbaba Kft.

Üzemeltetői adatok
Cégnév: Vadászbaba Kft.
Székhely: 5126 Jászfényszaru, Madách Imre u. 32.   
Adószám: 23716421-2-16
Cégjegyzék szám: 16-09-013771
Kibocsájtó cégbíróság, okmányiroda: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Bíróság, mint Cégbíróság
Szerződés nyelve: Magyar
Elektronikus elérhetőség: info@vadaszbaba.hu, skype: Vadaszbaba
Telefonos elérhetőség: +3670-4333002

Regisztráció
A Vadaszbaba.hu webáruházban a vásárlás regisztrációhoz kötött. A regisztrációt követően a felhasználónév és jelszó segítségével lehet belépni. Az adatok helyessége a vásárlás jóváhagyása előtt ellenőrizhető, az adatok módosíthatók, rendszerünkből az adatok törlése bármikor kezdeményezhetők e-mailben. A Vadaszbaba.hu weboldalon történő böngészéshez, a szöveges tartalmak vagy a termékek megtekintéséhez nem szükséges a regisztráció. 

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre
Babaruházat, gyermekruházat, kiegészítők, babafelszerelés, játékok, további „kincsek”.  A megjelenített termékek kizárólag on-line, házhoz szállítással rendelhetőek meg.

Megrendelés, árak
A Vadaszbaba.hu weboldalon vásárolt árukat nem lehet továbbértékesíteni. Ilyen irányú érdeklődés esetén kérjük elérhetőségeinken felvenni velünk a kapcsolatot.
A terméklistázó oldalakon és a termékek saját oldalán a Kosár funkcióra kattintva lehet az egyes termékeket a Kosárba betenni, de ez még nem jelent vásárlást. A Kosár véglegesítésével a megrendelés a Pénztárba kerül. A megrendelés jóváhagyása előtt a Kosár tartalma ellenőrizhető, módosítható, a megrendelés megszakítható. Egy adott megrendelés elküldött adatai az elküldést követően már nem módosíthatók. A Vadaszbaba.hu a megrendelésről visszaigazoló e-mailt küld. A folyamatban lévő és a korábbi, lezárt megrendelések a Saját adatok menüpont alatt nyomonkövethetők.

A feltüntetett árak minden esetben tartalmazzák az ÁFA-t, de a házhozszállítás és az utánvéttel történő fizetés költségeit nem.  A termékek mellett szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban

A vásárlás menete, az adásvételi szerződés létrejötte
Az oldal megtekintésével létrejött szerződéses jogviszony mellett a Webáruházban történő vásárlás esetén szállítási (adásvételi) szerződés jön létre a vásárló-felhasználó és Eladó között, amely jogviszonyra a megrendelés és visszaigazolás, valamint a jelen ÁSZF rendelkezései egyaránt irányadók.

Az adásvételi szerződés feltételeit a megrendelés elküldésével a vásárló elfogadja. A szerződés a megrendelés teljes körű kitöltését és a beírt adatok ellenőrzését követően az alábbiak szerint jön létre:
- Futáros kiszállítás esetén: Az Eladó által küldött azon tájékoztató email kézhezvételekor, amelyben értesíti a Vevőt a csomag futárszolgálatnak történő átadásáról, a következő munkanapon történő szállításáról és annak várható időpontjáról.

A megrendeléseket a Webáruház automatikusan tárolja elektronikus formában, ezeket a vásárló később visszanézheti. Felek az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény rendelkezéseinek megfelelően megállapodnak, hogy a Webáruházban eszközölt megrendelés útján létrejött szerződés írásban megkötöttnek minősül, a szerződés magyar nyelven jön létre, és arra Magyarország joga irányadó. A szerződésre vonatkoznak a jelen ÁSZF rendelkezései. Kérés esetén megrendelésről a megrendelés számának ismeretében az Eladó másolatot küld elektronikus formában.

Tekintettel arra, hogy a szerződés írásban megkötött szerződésnek minősül, a felek megállapodnak, hogy az Üzemeltető, valamint a vásárló közötti, a vásárló regisztrációs vagy megrendelési adatai között szereplő email címen történő kommunikáció írásbeli kommunikációnak minősül.

A megrendelésre vonatkozó emailen történő visszaigazolás az Üzemeltető és a felhasználó között létrejött szerződés tartalmát képezi, és annak emailen történő megküldése eleget tesz a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 3. § szerinti „írásbeli megerősítés” követelményének. Kérjük, hogy e dokumentumokat olvassa el, és őrizze meg.

Felelősség korlátozása
A Vadaszbaba.hu weboldalon és áruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra. A Vadaszbaba.hu semmilyen módon nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, függetlenül attól, hogy direkt, vagy indirekt, ami a Vadaszbaba.hu áruházhoz való csatlakozás során, vagy amiatt következett be. A résztvevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.

A Vadaszbaba.hu nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevő rovására történt csalás miatt. Abban az esetben, ha a résztvevő bármilyen formában megsérti a szabályokat, a Vadaszbaba.hu szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, megrendelését, vásárlását és a vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.
 
Hírlevél
A felhasználóknak módjuk van a regisztrációjuk alkalmával, illetve később, az oldal használata során az Üzemeltető hírlevelére feliratkozni. A hírlevélre feliratkozás önkéntes. Feliratkozás esetén a felhasználó kifejezetten hozzájárul, hogy az általa megadott email címre tájékoztató és kifejezetten reklámcélú tartalmak kerüljenek továbbításra az Üzemeltető által meghatározott időközönként.

A hírlevélről a felhasználó bármikor leiratkozhat.

Panaszügyintézés
A panaszok bejelentésére, kapcsolattartásra használható cím, telefonszám, elektronikus levelezési cím megegyezik a Webáruház üzemeltetője, a Vadászbaba Kft. címével.

A vásárló panaszát szóban vagy írásban jelentheti be a Webáruházat üzemeltető Vadászbaba Kft. elérhetőségein. Nem minősül panasznak, ha a vásárló a Webáruház működésével, tevékenységével kapcsolatosan tájékoztatást, állásfoglalást kér.

A Webáruház a szóbeli panaszt azonnal megvizsgálja, és szükség szerint orvosolja. Ha a vásárló a panasz kezelésével nem ért egyet, a Webáruház a panaszról és az azzal kapcsolatos álláspontjáról haladéktalanul jegyzőkönyvet vesz fel, s annak egy másolati példányát a vásárlónak átadja. Ha a panasz azonnali kivizsgálása nem lehetséges, a Webáruház a panaszról haladéktalanul jegyzőkönyvet vesz fel, és annak egy másolati példányát a vevőnek átadja.

Az írásbeli panaszt a Webáruház – törvény eltérő rendelkezése hiányában – harminc napon belül írásban megválaszolja. A rögzített panasznak tartalmaznia kell a panaszos nevét, címét, és a panasz leírását. A panaszt elutasító álláspontját a vállalkozás indokolni köteles, továbbá felhívja a vásárló figyelmét a jogorvoslati lehetőségekre. A válasz másolati példányát öt évig köteles megőrizni, s azt az ellenőrző hatóságoknak kérésükre bemutatni. 
 
Egyéb tudnivalók
A Vadaszbaba.hu weboldalon történő megrendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja a jelen üzletszabályzatot, a vásárlási feltételeket és tisztában van a rendelés menetével. A megrendelést csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a megrendelő adatainak regisztrációjakor és a megrendeléskor az oldalon található mezőket maradéktalanul, valós adatokkal kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a Vadaszbaba.hu felelősséget nem vállal.
 
Felhasználási feltételek elfogadása
A Webáruház használatával Ön kijelenti, hogy a felhasználási feltételeket megértette, azokat tudomásul vette, és az oldal használatának feltételeként elfogadja. 
 
Leggyakrabb szavaink: Babaruházat Vadászruházat Bébiruházat Babaköszöntő Vadász Babafelszerelés Bébi body Kirándulás felszerelés Plüss állat Gyermekruha Fiú ruha Lány ruha Fürdőlepedő Fiú póló Lány szoknya Előke