Főoldal >> Katalógus Ma 2018. február. 22. csütörtök, Gerzson napja van.  
Menü
Bolt
Termék toplista
1. Keki galléros fiú body
2. Galléros fiú póló, zöld
3. Feliratos fehér body
4. Wellsoft gyermek kardigán, mogyoró
5. Wellsoft gyermek kardigán, barna
6. Vadmalacos hosszú ujjú fiú póló, zöld
7. Vadmalacos body
8. Vadmalac
9. Vaddisznó, 25 cm
10. Szarvasos body fehér
Szállítás és garancia
Szállítás és garancia
Házhoz szállítás, információk
Webáruházunk megrendeléseit a vevő választása szerint, az alábbi módokon tudjuk telesíteni:
 
 

DPD Futárszolgálat 

Foxpost szállítás csomagautomatába

Előre történő utalással          1.590.- Ft 990.- Ft
Utánvétellel 1.990.- Ft 1190.- Ft
 
A Foxpost csomagautomatába történő szállítás esetén a vásárlónak meg kell adnia, hogy pontosan melyik terminálba kéri a megrendelését. Ehhez szükséges terminál kódját a http://www.foxpost.hu/csomagautomata-kereso/ linkre kattintva tudja megkeresni a vevő. A megrendelésnél a megjegyzésben kell feltünteti a terminál kódját!
 
Minden szállítási lehetőség esetében szükség van a vevő nevére, szállítási címre, számlázási címre, telefonszámra és e-mail címre.
 
A csomagok kiszállítási határideje: 3-5 munkanap.
 
A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni.  A Vadászbaba.hu az árucikkek mellett feltüntetett szállítási időn belül juttatja el a megrendelt árucikkeket a vásárlóihoz. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!
 
Amennyiben 20.000.- Ft felett rendel a házhozszállítás ingyenes!

Házhoz szállítás díjszabása
Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan
Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Az átvevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomag állapotát alaposan ellenőrizni, és sértetlen állapot esetén az átvételi elismervényt aláírni. Sérült csomagról a kézbesítőnek jegyzőkönyvet kell kitöltenie. A vásárlást igazoló számlákat a küldeménnyel együtt juttatjuk el a megrendelőknek.

Reklamáció
A csomag tartalmára vonatkozó minőségi és mennyiségi reklamációt a házhozszállítást követően haladéktalanul, de legkésőbb három munkanapon belül szükséges megtenni írásban az info@vadaszbaba.hu e-mail címen. A reklamációt haladéktalanul kivizsgáljuk, és írásban vagy telefonon kapcsolatba lépünk a vevővel. A hiányzó árut pótoljuk, hibás áru esetén a terméket cseréljük. Ezen esetekben az oda- és visszaszállítás költsége az eladót terheli.
 

Békéltető testület: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Békéltető Testület

                                5000 Szolnok, Verseghy park 8.

                                Telefonszám: 56/510-610

                                e-mail cím: kamara@jnszmkik.hu

Garancia
Termékekre gyártótól függően 3 hónap garanciát vállalunk. Termék meghibásodása esetén elérhetőségeink valamelyikén kaphat bővebb felvilágosítást a teendőkről.  A termékek garanciális szervizpontjára történő eljuttatásának költsége a vásárlót terheli.

Elállás a vásárlástól
A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló, 45/2014. (II.26.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.

 
A vevő jogosult a megrendelést követően a kiszállítás időpontjáig a vásárlástól elállni. Ezt az igényét az info@vadaszbaba.hu e-mail címen közölheti.
 
A vevő az áru átvételét követő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ebben az esetben az eladó a vevő által kifizetett összeget a termék visszaküldését követően haladéktalanul visszatéríti.  A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket (oda- és visszaszállítás költsége) abban az esetben is, ha a kiszállításért nem kellett fizetnie.

A Vadaszbaba.hu a 14 munkanapos általános elállás esetén kizárólag bontatlan, sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A sérült címkéjű vagy csomagolású termék nem értékesíthető új termékként, így azt nem áll módunkban visszavenni.
A vevő 14 munkanapos általános elállási joga több tétel rendelése esetén annak bizonyos részére is megengedett a fenti feltételek betartása mellett. 
 

Az elállási/felmondási nyilatkozatminta letölthető a fogyasztóvédelem honlapjáról:

http://fogyasztovedelem.kormany.hu/node/7822#elallasi_jog_tajekoztato

Kiterjesztett csere- és visszavásárlási garancia
A Vadaszbaba.hu a Babaruházat, Gyermekruházat, Kiegészítők kategóriákba tartozó termékekre az áruátvételét követően 14 nap csere- vagy visszavásárlási garanciát vállal, amennyiben a vásárló más méretű terméket szeretne, vagy bármilyen okból nem elégedett a vásárolt termékkel. A cserének és a visszavásárlásnak feltétele, hogy ezt az igényt a vásárló 14 napon belül jelezze az info@vadaszbaba.hu emil címen és az írásos jóváhagyást követően 8 napon belül visszajuttassa a vásárolt terméket cégünkhöz.

Csak olyan terméket cserélünk vagy vásárlunk vissza, amely eredeti és teljesen tiszta állapotban, a termék összes kellékével, dokumentációjával érkezik vissza hozzánk. Amennyiben a fenti feltételek a visszaküldés során nem teljesülnek, akkor a Vadaszbaba.hu webáruház a vásárolóval való kapcsolatfelvétel után jogosult a terméket alacsonyabb áron beszámítani illetve visszavásárolni, esetlegesen a cserétől illetve a visszavásárlástól elállni.

Csere illetve visszavásárlás esetén minden esetben a vevő viseli az termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Csere esetén a cserélt termék újbóli kiszállítását egyszeri alkalommal a Vadaszbaba.hu webáruház állja.
Visszavásárlás esetén a termék ellenértékét annak beérkezése és ellenőrzése után 15 napon belül visszautaljuk a vásárló részére. A visszafizetendő összegből levonásra kerül a  kiszállítás költsége.  


Leggyakrabb szavaink: Babaruházat Vadászruházat Bébiruházat Babaköszöntő Vadász Babafelszerelés Bébi body Kirándulás felszerelés Plüss állat Gyermekruha Fiú ruha Lány ruha Fürdőlepedő Fiú póló Lány szoknya Előke